Over ons

Alles over ons

Wij staan dag en nacht klaar voor u te filmen!

LiViPro Media Producties

Het gebruik van video in uw communicatie kracht bij te zetten heeft een enorm vlucht genomen. Het gebruik van video is de laatste jaren sterk gestegen mede door de hedendaagse communicatie middelen. Één beeld zegt meer dan duizend woorden. De oorzaak ligt in het feit dat men minder leest en eenvoudiger en snel een boodschap door middel van een korte en goed geproduceerde video tot zich neemt. Het is een feit dat een goed gemaakte video de meeste essentiële informatie geeft in een zeer beperkte tijd.

Makkelijk en snel!

U bent op zoek naar een videoproductie. Een recruitmentfilm, promovideo of andersoortige (bedrijfs)film. LiViPro is kan u daarin faciliteren.

 

Wat doen wij

Wij zijn sterk in het visualiseren van uw ideeën naar pakkende concepten en doeltreffende;

videoproducties Bedrijfspresentaties

  • website video pitches
  • promotie demo
  • instructie video’s
  • documentaires

en alles waarvoor video een juist medium kan zijn. Van corporate film tot productpresentatie en van documentaire tot event registratie.

LiViPro gaat graag vrijblijvend met u in gesprek over de boodschap die u wilt gaan overbrengen. De doelgroep waarop u zich richt en uw onderscheidende kenmerken.

Daarmee gaan we aan de slag om uw boodschap te vertalen in een creatieve aanpak van een videoproductie. Waarna we tot een out of the box denkend voorstel /offerte komen. We willen graag onderscheidend zijn door (pro)actief mee te denken tijdens het maken van uw videoproductie.


Wat leveren wij

LiViPro Media producties neemt uw opdracht als totaalproductie aan en zorgt voor uitstekend videomateriaal, montage, muziek en eventueel voice over. In samenspraak naar een uitstekend eindresultaat. Uw wensen, ideeën en mogelijkheden vormen voor ons de basis om aan de slag te gaan. Gedegen, professioneel en vooral met veel passie.

Video’s zijn makkelijk te delen via bijvoorbeeld uw website, bedrijfspresentatie en social media, zoals Twitter en Facebook. Uw doelgroep is zo sneller en completer op de hoogte van uw bedrijf, product, instructie of dienstverlening.

Neem vrijblijvend met ons contact op voor een afspraak.

Start vandaag

Bekijk alle mogelijkheden en start vandaag met het aanvragen van een eigen video.

Diensten